Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος αποτελούμενη από τους Γιάννη Παναγόπουλο Πρόεδρο, Δημήτρη Ταχματζίδη Αναπληρωτή Πρόεδρο, Θανάση Δανούση Αναπληρωτή Γραμματέα, Γιώργο Γεωργακόπουλο Γραμματέα Οικονομικού, Απόστολο Ραφτόπουλο Γραμματέα Οργανωτικού και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Καρρά Αντώνη και Χριστόπουλο Γιώργο.
Αφού συνεχάρησαν τον κύριο Τασούλα για την εκλογή του στο Αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Ε τον ενημέρωσαν για τις δράσεις της Συνομοσπονδίας καθώς και για τα αιτήματά τους προς όφελος των εργαζομένων και τον προσκάλεσαν στο Συνέδριό τους, που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, τον Απρίλιο.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τα μέλη της αντιπροσωπείας για τη συμβολή της Συνομοσπονδίας στην υπογραφή της «Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας» για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την πρόσκληση στο Συνέδριό τους.



