Συλλυπητήριο μήνυμα στον Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο ΣΤ’ για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Τολέδο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο ΣΤ΄, εκφράζοντας εκ μέρους του ελληνικού λαού και του ιδίου προσωπικά τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τα θύματα του χθεσινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Τολέδο.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Τασούλας αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στα θύματα και τις οικογένειές τους, στους τραυματίες, καθώς και σε όλους όσοι συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης και παροχής βοήθειας.

Εκ μέρους του ελληνικού λαού και προσωπικώς, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, τις θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον ισπανικό λαό.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμμεριζόμαστε τον πόνο και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι δοκιμάζονται από αυτή την τραγωδία».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 μετά τη στρατιωτική παρέλαση

Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από όλη την Ελλάδα τιμήσαμε με μεγαλοπρέπεια και λαμπρές παρελάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικών τμημάτων την εξαιρετική ιστορική

Συνομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα με τον Κυβερνήτη του F-16 «ΖΕΥΣ» κατά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ (Ι) ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΑΡΙΣ ΧΑΡΙΤΟΣ: «Μια λέξη αλλάζει την Ιστορία. Για τους Έλληνες αυτή η λέξη είναι το ΟΧΙ. Και σήμερα τιμούμε εκείνους που