Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Χριστόφορο Μητρομάρα. Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον κ. Τασούλα για τη λειτουργία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του απηύθυναν πρόσκληση να παραστεί στην επόμενη Τελετή Ονομασίας Προσκόπων του Έθνους, την κορυφαία διάκριση στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τόνισε ότι «ο προσκοπισμός καλλιεργεί τον εθελοντισμό, το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Κεφαλάς, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Χατζηδιαμαντής,  η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Ιωάννα Τζόβολου, ο Γενικός Έφορος Στυλιανός Νικογιάννης, ο Οικονομικός Σύμβουλος Σταύρος Δημητρόπουλος, ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Αναστάσιος Τσιμπλάκης, το μέλος του ΔΣ Ελευθερία Μπινίκου και ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μπάζας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Επίσκεψη στη Βιάννο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου Βιάννου για την 83η Επέτειο του Ολοκαυτώματος και της Καταστροφής των χωριών της

Δήλωση για την 83η επέτειο του Ολοκαυτώματος και της Καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου για την 83η Επέτειο του Ολοκαυτώματος και της Καταστροφής των χωριών της

Χαιρετισμός κατά τον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, επισκέφθηκε την Κύμη Ευβοίας και μετέβη στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο