Επίσκεψη στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η κυρία Σακελλαροπούλου συζήτησε με τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στη δομή, άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματά τους.
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης.

Το μεσημέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γευμάτισε στην αγορά Καπάνι, στο βραβευμένο μεζεδοπωλείο «Στου Μήτσου». Το μεζεδοπωλείο ανήκει στον Δημήτρη, ο οποίος είναι απεξαρτημένος και απασχολεί μεταξύ άλλων, πρώην χρήστες ή πρώην κρατούμενους.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χαιρετισμός της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στα εγκαίνια της έκθεσης «Τομή ‘74. Από τη Δικτατορία στη Δημοκρατία»

Με χαρά εγκαινιάζω σήμερα την έκθεση «Τομή ’74, από τη Δικτατορία στη Δημοκρατία», που συνδιοργανώνουν τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων Κύπρου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων Κύπρου, αποτελούμενη από τον Μιχάλη Τζιώρτα, τον Λευτέρη Αντωνίου, τον Θεοφάνη Ματθαίου και