Τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων νέων Πρέσβεων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, της Δημοκρατίας της Εσθονίας Karin Rannu, της Δημοκρατίας της Κούβας Aramis Fuente Hernández και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής George James Tsunis.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χαιρετισμός κατά τον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, επισκέφθηκε την Κύμη Ευβοίας και μετέβη στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο