Συνάντηση με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος την ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας του Covid-19, τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα και τις προοπτικές για την εξέλιξή της τους επόμενους μήνες στη χώρα μας.

Με αφορμή την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Τσιόδρας συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία διοργανώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Συνάντηση με την Amal Clooney

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κυρία Amal Clooney στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι 12 χρόνια

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα στην επικήδειο τελετή του Βασιλέα της Νορβηγίας Harald V

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, έπειτα από πρόσκληση της Βασιλικής Νορβηγικής Αυλής, παρέστη στην επικήδειο τελετή του εκλιπόντος Βασιλέα της Νορβηγίας Harald V,