Στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων “ΠΕΡΣΕΑΣ”

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων «ΠΕΡΣΕΑΣ», που αποτελεί δωρεά του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η κυρία Σακελλαροπούλου έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του πλοίου:

«Με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησα σήμερα την τελετή ύψωσης της σημαίας και ονοματοδοσίας του πλοίου Γενικής Υποστήριξης – Ειδικών Επιχειρήσεων “ΠΕΡΣΕΑΣ”. Μια ακόμη σημαντική συνεισφορά του Υποναυάρχου ε.τ. Παναγιώτη Λασκαρίδη στο Πολεμικό μας Ναυτικό, με την οποία συμβάλλει στην ασφάλεια της πατρίδας μας. Εύχομαι το πλοίο να είναι πάντα καλοτάξιδο και στον Κυβερνήτη και το πλήρωμα να πλέουν σε ήρεμες θάλασσες, με τον Άγιο Νικόλαο στη πλώρη του».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χαιρετισμός της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στα εγκαίνια της έκθεσης «Τομή ‘74. Από τη Δικτατορία στη Δημοκρατία»

Με χαρά εγκαινιάζω σήμερα την έκθεση «Τομή ’74, από τη Δικτατορία στη Δημοκρατία», που συνδιοργανώνουν τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων Κύπρου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων Κύπρου, αποτελούμενη από τον Μιχάλη Τζιώρτα, τον Λευτέρη Αντωνίου, τον Θεοφάνη Ματθαίου και