Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Προεδρικής Φρουράς από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου συνοδευόμενη από παιδιά των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Προεδρικής Φρουράς και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους Εύζωνες και τα στελέχη του στρατοπέδου. Παρόντα ήταν και παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος, τα οποία συνόδευσαν την Κυρία Πρόεδρο, αφού αντάλλαξαν μαζί της ευχές και δώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Απευθυνόμενη ειδικά στα παιδιά, η Πρόεδρος αναφέρθηκε στη λειτουργία, τη μακραίωνη ιστορία και τη διεθνή ακτινοβολία των Ευζώνων και εξήρε το δύσκολο και υψηλό έργο της Προεδρικής Φρουράς, που συμβολίζει τους αγώνες και τη συνέχεια του έθνους και συγκινεί ολόκληρο τον ελληνισμό.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίττας κέρδισαν τα χωριά SOS Ελλάδος και ο Διοικητής του στρατοπέδου προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Στην εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, παρακολούθησε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου το μουσικό πρόγραμμα «Η Ελλάδα τραγουδάει», που