Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του πλοίου γενικής υποστήριξης «ΗΡΑΚΛΗΣ».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθηκε σήμερα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του πλοίου γενικής υποστήριξης «ΗΡΑΚΛΗΣ».

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η κυρία Σακελλαροπούλου έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του πλοίου:
«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παραβρέθηκα σήμερα στην τελετή ονοματοδοσίας και ύψωσης της ελληνικής σημαίας στο πλοίο γενικής υποστήριξης «ΗΡΑΚΛΗΣ». Το σκάφος αυτό αποτελεί ευγενική δωρεά του Πάνου Λασκαρίδη, Προέδρου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, και εντάσσεται στο Πολεμικό μας Ναυτικό σε περίοδο υψηλών προκλήσεων, όπου η ενίσχυση του στόλου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μακάρι το παράδειγμα αυτό να βρει μιμητές, η πατρίδα το έχει ανάγκη. Με τη βεβαιότητα ότι το νέο πλοίο θα συμβάλει στην αποτελεσματική προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας και της ειρήνης στην περιοχή, εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, με τον Άγιο Νικόλαο στην πλώρη του».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας επικοινώνησε το απόγευμα του Σαββάτου με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στην

Επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας επικοινώνησε χτες το βράδυ με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον ίδιο

Χαιρετισμός στην παρουσίαση τόμου των πρακτικών της επετειακής εκδήλωσης «Ενδυναμώνοντας τη Δημοκρατία. 50 χρόνια από την επανεπικύρωση της Ε.Σ.Δ.Α. και 75 από την ίδρυση του Συμβουλίου της Ευρώπης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας απηύθυνε χαιρετισμό στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά την παρουσίαση του τόμου με τα πρακτικά της επετειακής εκδήλωσης με