Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα ποιμαντορικά του καθήκοντα. Σε μια περίοδο που οι πιστοί προσβλέπουν στην εκκλησία για να τους δώσει ελπίδα και κουράγιο, η παρουσία του Αρχιεπισκόπου είναι πηγή πνευματικής στήριξης.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA), υπό τον Ύπατο Πρόεδρό της Chris Kaitson. Η αντιπροσωπεία


