Επίσκεψη σε Έβρο και Ροδόπη

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στη Θράκη, συμμετείχε στην Ακολουθία της Αποκαθήλωσης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μικρό Δέρειο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μεγάλο Δέρειο και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού.

Η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στο Θρυλόριο και, αφού ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, συναντήθηκε στην πλατεία του χωριού με κατοίκους, οι οποίοι την υποδέχθηκαν φορώντας παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την υπαίθρια φωτογραφική έκθεση, στην οποία απεικονίζεται η έλευση των προσφύγων του Πόντου στη Β. Ελλάδα και ενημερώθηκε από τις γυναίκες του Συλλόγου «Η Κερασούντα και το Γαρς» για την ιστορία του Θρυλορίου.

Το απόγευμα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τους Ασκητές και θα συμμετάσχει στην Ακολουθία του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Στην έναρξη του Συνεδρίου «Quo Vadis AI Act»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην έναρξη του Συνεδρίου «Quo Vadis AI Act», το οποίο συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την

Επίσκεψη στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου για την 200ή επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού. Η