Από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον Υπουργό Υγειάς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο στο Προεδρικό Μέγαρο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελάτε,  παρακαλώ. Τι κάνει ο  δύσκολος  τομέας που δράς; 

Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: κ. Πρόεδρε, γι΄ αυτό ακριβώς ζήτησα να σας δώ ,γιατί θέλω  να σας δώσω μια ακριβή εικόνα, γιατί το τι  ακριβώς έχουμε κάνει  και το τι ακριβώς θα συμβεί  το 2012,  το 2013 και το 2014  στην υγεία. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που  ήδη είναι  επάνω στα όρια,   και με  έλλειψη προσοχής υπάρχει κίνδυνος να περάσουμε τα όρια αυτά. Θέλω λοιπόν να είστε απολύτως  ενήμερος. Γιατί τα θέματα  της υγείας δεν αποτελούν  ένα απλό  δημοσιονομικό μέγεθος, αλλά αποτελούν  μία δομή,  η οποία ή  ανακουφίζει  ή δεν ανακουφίζει τους πολίτες. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε υπουργέ σας παρακολουθώ διότι όπως λέτε ο τομέας της υγείας  είναι ένας τομέας με κοινωνικό βάθος, και  όπως λέτε επίσης και το δέχομαι, ή ανακουφίζει ή δεν ανακουφίζει τους πολίτες.

 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Θέλω να σας ενημερώσω με όλες τις λεπτομέρειες. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ξέρετε σας παρακολουθώ διότι και το  δικό μου προσωπικό ενδιαφέρον για την υγεία είναι άμεσο.   

 Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:  Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ενίσχυση αυτό.-

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στους Δελφούς, σε έναν τόπο με ισχυρό συμβολισμό, που από την αρχαιότητα συνδέεται με την αναζήτηση της αλήθειας, την ανάγκη