Από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 12.12.2011, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο.  Στη συνέχεια οι κ.κ. Κ. Παπούλιας και Δ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθούν μαζί την Προεδρική Φρουρά.    

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Κύριε Πρόεδρε, καλημέρα σας.  Ιδιαίτερη η χαρά μου που σας βλέπω και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να σας ενημερώσω. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Και δική μου χαρά.  Τι κάνετε; 

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Αμυνόμεθα. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. 

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Και γι’αυτή προετοιμαζόμαστε.  Χειριζόμαστε  μια πολύ ευαίσθητη εθνική υπόθεση.  Είμαστε σε καλό δρόμο.  Το σημαντικό είναι ότι το κλίμα εσωτερικά είναι καλό, παρά τις δυσκολίες, το φρόνημα υψηλό, η ψυχή – η γνωστή η ελληνική – είναι δεδομένη. 

Αν καταφέρουμε και βάλουμε μερικά πράγματα στον ίσιο δρόμο, μέσα στο πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να μας διακρίνει όλους αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ασφάλεια, με σιγουριά και την πατρίδα μας, με την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της διασφαλισμένη. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Νάστε καλά.-

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χαιρετισμός στα εγκαίνια του «Πράσινου Περιπάτου» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας εγκαινίασε τον «Πράσινο Περίπατο» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Τασούλα:   «Kυρίες και κύριοι,