Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του. Ειδικότερα, ο κύριος Λιβανός αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχέδιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για τις προτεραιότητες της εθνικής πολιτικής για την αγροτική οικονομία. Παράλληλα, προσέφερε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από οκτώ περιφέρειες της Ελλάδας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, αναφερόμενη στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που παράγονται στην Ελλάδα, υπογράμμισε τη σημασία του αγροτικού τομέα για την ανάπτυξη της χώρας. Τόνισε, επίσης, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στην εφαρμογή νέων, καινοτόμων πρακτικών της «πράσινης» γεωργίας, που αποτελούν πρόκληση και σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες αγρότες και για την πατρίδα μας συνολικά.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χαιρετισμός στα εγκαίνια του «Πράσινου Περιπάτου» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας εγκαινίασε τον «Πράσινο Περίπατο» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Τασούλα:   «Kυρίες και κύριοι,