Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο, ο οποίος της παρέδωσε αναμνηστικό μετάλλιο με την ονομασία «ΠΝΟΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», που εξέδωσε η πόλη της Καλαμάτας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον δήμαρχο, εξέφρασε τη λύπη της που λόγω του βεβαρυμένου προγράμματός της δεν θα καταστεί δυνατό να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί την Καλαμάτα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα για την εκδημία του Κωνσταντίνου Τσουκαλά

Αποχαιρετούμε τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κοινωνιολόγους, ακαδημαϊκούς και διανοητές της εποχής μας. Με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια, φώτισε μέσα από το έργο

Αντιφώνηση στο γεύμα που παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Προσκυνήματος και του Σωματείου «Παναγία Σουμελά»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε