Συνάντηση με μαθητές του Γυμνασίου Κυπρίνου Έβρου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε 16 μαθητές και 5 συνοδούς καθηγητές από το Γυμνάσιο Κυπρίνου Έβρου.

Οι μαθητές, που βρίσκονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της 5ημερης εκδρομής τους, ξεναγήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ιστορία του κτιρίου, τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις βασικές αρχές του πολιτεύματος.
Ο κ. Τασούλας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και τη σχολική ζωή των μαθητών στον ακριτικό Κυπρίνο και ευχήθηκε να ανταμώσουν ξανά στην επικείμενη επίσκεψή του στη Θράκη.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής εκδρομής συνόδευε ο εφοπλιστής κ. Πάνος Λασκαρίδης, ο οποίος στηρίζει τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό του ακριτικού σχολείου.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συμπλήρωση δύο ετών από την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας παρέστη στην εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συμπλήρωση δύο ετών από την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Μαυριτανίας Mohamed Salem Ould Merzoug

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών, Αφρικανικής Συνεργασίας και Μαυριτανών του Εξωτερικού της Ισλαμικής Δημοκρατίας της Μαυριτανίας, Mohamed Salem