Επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» – Αναρρωτήριο Πεντέλης

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» – Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών, ξεναγήθηκε στους θαλάμους φιλοξενίας βρεφών και δημιουργικής απασχόλησης και ενημερώθηκε για το έργο και τους σκοπούς του παραρτήματος.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να υπογραμμίσω το χρέος της Πολιτείας απέναντι σε όσα βρέφη και νήπια έχουν ανάγκη από στοργική μέριμνα και φροντίδα. Όλα αυτά τα παιδάκια, που στερούνται το οικογενειακό περιβάλλον, επιζητούν την ασφάλεια και την αγάπη που θα φωτίσει τη ζωή τους και θα διασφαλίσει την υγιή, ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί για όλα μια οικογένεια που θα τα αγκαλιάσει. Εύχομαι επίσης στους φροντιστές τους δύναμη στο έργο τους, έργο που απαιτεί πλούτο ψυχής και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Καλά Χριστούγεννα!».

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα για την εκδημία του Κωνσταντίνου Τσουκαλά

Αποχαιρετούμε τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κοινωνιολόγους, ακαδημαϊκούς και διανοητές της εποχής μας. Με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια, φώτισε μέσα από το έργο

Αντιφώνηση στο γεύμα που παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Προσκυνήματος και του Σωματείου «Παναγία Σουμελά»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε