Κ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα, κυρία Πρόεδρε. Πολύ σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας, η οποία μου δίνει τη χαρά να σας συγχαρώ και πάλι.
ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ: Ευχαριστώ πάρα πολύ, κύριε Πρόεδρε. Ήταν δική μου χαρά και υποχρέωσή μου.
Κ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Επαξίως καταλάβατε το αξίωμα αυτό.
ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ: Ευχαριστώ πάρα πολύ, κύριε Πρόεδρε. Μεγάλη μου τιμή να σας επισκέπτομαι.
Κ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι για το πολίτευμα πολύ σημαντική η θέση του Προέδρου της Βουλής. Και με την ευκαιρία πρέπει να κάνουμε και τον έπαινο του κυρίου Κακλαμάνη, ο οποίος και εκείνος διηύθυνε τις εργασίες της Βουλής με επιτυχία και προσέφερε πολλά και στην εμφάνιση του Κοινοβουλίου.
ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, είναι μια βαριά κληρονομιά του κυρίου Κακλαμάνη. Το είπα και στον λόγο που εξεφώνησα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου.
Κ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Το παρηκολούθησα στην τηλεόραση.
ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ: Αλλά είναι και μία μεγάλη βοήθεια ένα καλό παρελθόν. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να θέσω και την προσωπική μου σφραγίδα.
Κ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν μου μένει καμμία αμφιβολία, γνωρίζοντας τις ικανότητές σας από πολλά χρόνια.
ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.-



