Κατάθεση στεφάνου στο ΕΑΤ – ΕΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, με την ευκαιρία της 51ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρέστη στην εκδήλωση για τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974 στα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ – ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή. Ακολούθησε ξενάγηση στο Μουσείο Αντιδικτατορικής Αντίστασης.

Τον κύριο Τασούλα υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 Ευάγγελος Γκιουγκής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών Λευκωσίας. Στην εκδήλωση παρέστη, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μουστακλή, χήρα του αείμνηστου αγωνιστή της Δημοκρατίας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα για την εκδημία του Κωνσταντίνου Τσουκαλά

Αποχαιρετούμε τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κοινωνιολόγους, ακαδημαϊκούς και διανοητές της εποχής μας. Με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια, φώτισε μέσα από το έργο

Αντιφώνηση στο γεύμα που παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Προσκυνήματος και του Σωματείου «Παναγία Σουμελά»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε

Δήλωση για την εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας παρέστη στη δοξολογία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας